Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ταλαιπωρία για 3.000 φορολογουμένους λόγω «αρρυθμίας» στο Taxisnet

Ελλάδα

Τροποποιητικές δηλώσεις φόρου εισοδήματος θα πρέπει να υποβάλλουν περίπου 3.000 φορολογούμενοι, νομικά και φυσικά πρόσωπα λόγω τεχνικού προβλήματος στο Taxisnet.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε σήμερα ότι κατά την εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος μικρού αριθμού φυσικών και νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων, δεν υπολογίστηκε τέλος επιτηδεύματος λόγω τεχνικού προβλήματος.

Για το σκοπό αυτό, οι συγκεκριμένοι υπόχρεοι θα λάβουν άμεσα ενημερωτικό e-mail, το οποίο θα τους καλεί να προχωρήσουν σε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης μέχρι τις 15 Ιουλίου, προκειμένου να υπολογιστεί το τέλος επιτηδεύματος.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με σχετική ανακοίνωση ζητά την κατανόηση των φορολογουμένων και αναφέρει πως «προσδοκά στη συνεργασία τους, ώστε να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Ρομά στον Κολωνό. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην πλατεία Πέτρουλα. Πληροφορ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο ο καθηγητής που καταγγέλθηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε καθηγητής γυμνασίου που κατέστη κατηγορούμενος ύστερα από καταγγελίες μαθητριών του ότι τις παρενοχλούσε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια του σχολικο...

Φόρτωση άρθρων...