Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Σε συγκέντρωση του Τραμπ σχεδιάζει να μιλήσει ο Φάρατζ

Πλανήτης

Ο βρετανός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος τάσσεται κατά της μετανάστευσης και πρωτοστάτησε στην εκστρατεία για να αποχωρήσει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σχεδιάζει να μιλήσει σε προεκλογική εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπός του.

Ο κ. Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, είχε χαιρετίσει τη νίκη του Brexit στο βρετανικό δημοψήφισμα.

Ο κ. Φάρατζ αναμένεται να αναφερθεί κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του κ. Τραμπ στο Μισισιπί «στην ιστορία της εκστρατείας υπέρ του Brexit», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής από την εκστρατεία του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο κ. Φάρατζ παραιτήθηκε από την ηγεσία του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) μετά από το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, καθώς, όπως είπε, εκπλήρωσε τον βασικό του στόχο: η Βρετανία να αποχωρήσει από την Ε.Ε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λίβανος: 20 νεκροί και πάνω από 450 τραυματίες στο νέο κύμα εκρήξεων - Σε νέα φάση ο πόλεμος

Τεράστια ανησυχία προκαλεί στη Μέση Ανατολή η «νέα φάση» του πολέμου, έπειτα από τη δεύτερη επίθεση στον Λίβανο με πολύνεκρες εκρήξεις, αυτή τη φορά σε walkie talkie της Χεζμπολάχ,...

Σαν σήμερα - 19 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1888: Ο πρώτος διαγωνισμός γυναικείας ομορφιάς γίνεται στο Σπα του Βελγίου και κερδίζει 18χρονη Μπέρθα Σουκαρέτ από τη Γουατεμάλα. 1893: Ο κυβερνήτης της Νέας Ζηλαν...

Μυστήριο με τους ασυρμάτους που ανατινάχθηκαν στον Λίβανο: Δεν παράγονται «εδώ και 10 χρόνια»

Η χθεσινή ήταν η πιο θανατηφόρα ημέρα στο Λίβανο από τότε που ξεκίνησε ένας νέος γύρος συγκρούσεων μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ πριν από σχεδόν ένα χρόνο, υποκινούμενος από ...

Φόρτωση άρθρων...