Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ξεδιαντροπιά χωρίς σύνορα

Πολιτική

Το τελευταίο καταφύγιο των (αυτ)απατεώνων είναι η συνομωσιολογία.

Ίσως η σοβαρότερη ζημία που έκανε στη χώρα το τσίρκο των Συριζανελ που παριστάνει την κυβέρνηση είναι το προσφυγικό.

lioliopoulos-nikosΓράφει ο Νίκος Λιολιόπουλος

Ανοίγοντας ανοήτως τα σύνορα, επιβάρυνε και εξέθεσε τη χώρα διεθνώς αφού στην ουσία έστρεψε όλη την Ευρώπη εναντίον μας, ενώ κλόνισε και πέταξε στις λάσπες πολλές χιλιάδες προσφύγων μη εξασφαλίζοντας τους τα βασικά. Γνωρίζοντας πλέον πολύ καλά τι σημαίνει Συριζα, δεν μου έκανε καμιά εντύπωση η άθλια παρουσία του Κούλογλου στην πόλη μας (την Αλεξάνδρεια Ημαθίας) όπου ήταν ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο τοπικός Σύριζα αλλά τη φόρτωσε στην Συντονιστική Επιτροπή του δήμου για τους πρόσφυγες.

Αφού δεν μπόρεσε ούτε στοιχειωδώς να επιχειρηματολογήσει για το... πόρισμα του ότι είναι πολύ καλές οι συνθήκες στο Κέντρο Φιλοξενίας της πόλης μας, εξάντλησε τα επιχειρήματα του στην έχθρα των κακών ευρωπαίων και στον..Άδωνη.

Υπερασπίστηκε ενθέρμως στρατό, εκκλησία, Αστυνομία (πως τα φέρνει η ζωή) και μας ζήτησε να αναλογιστούμε ότι στην Αφρική ζουν χειρότερα!

Ο άνθρωπος που έκανε ακριβοπληρωμένη καριέρα στη δημόσια τηλεόραση προβάλλοντας τους αδύνατους και τους κατατρεγμένους του πλανήτη, ο δημοσιογράφος του πολύ καλού -είναι η αλήθεια- ρεπορτάζ χωρίς σύνορα, ο ευρωβουλευτής του Σύριζα, δεν είδε τίποτα από τον πόσο άθλια είναι η κατάσταση στις σκηνές των προσφύγων, τις οποίες απ’ ό, τι έμαθα δεν θέλησε καν να πλησιάσει φοβούμενος ίσως μην λερώσει το πανάκριβο λινό σακάκι του....

roumlouki.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κράτος Δικαίου

Ι. Υπάρχει εκεί όπου τα Δικαστήρια ερμηνεύουν το νόμο, η δε Διοίκηση τον εφαρμόζει. ●● Στην φορολογία ο νόμος (ΠΟΛ. 1175/1917) ορίζει ότι πίστωση -οια...

Φόρτωση άρθρων...