Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Μουζάλα για τον Δένδια

Πολιτική

Σφοδρή είναι η αντίδραση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή "συγγνώμη" την οποία ζήτησε δια των ερτζιανών ο Γ. Μουζάλας από τον Νίκο Δένδια.

Με ανακοίνωσή της, η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος, διαχωρίζει απολύτως τη θέση του από τη στάση του αναπληρωτή υπουργού για την οποία αφήνει αιχμές, επιτίθεται οξύτατα στον κ. Δένδια και καταλήγει: " Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε οποιονδήποτε λόγο για να ζητήσουμε συγγνώμη από τον προαναφερθέντα".

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Νίκος Δένδιας έχει συνυφανθεί με μία από τις μελανότερες πτυχές της τριετούς διακυβέρνησης Σαμαρά: με το όργιο καταστολής και αυταρχισμού. Η υπουργεία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον "Ξένιο Δία", τις επιχειρήσεις "σκούπα" μεταναστών και προσφύγων από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τον Έβρο, με τους βασανισμούς των 15 αντιφασιστών συλληφθέντων στη ΓΑΔΑ (η καταγγελία των οποίων είχε λάβει διεθνή χαρακτηριστικά), με τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης της Αμυγδαλέζας και άλλων κέντρων κράτησης, με το δόγμα της "μηδενικής ανοχής" απέναντι σε όποιον – φοιτητή ή εργαζόμενο, άνεργο ή μετανάστη – τολμούσε να διεκδικήσει, να αντισταθεί, να σηκώσει κεφάλι. Ως νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μας είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε οποιονδήποτε λόγο για να ζητήσουμε συγγνώμη από τον προαναφερθέντα."

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χατζηδάκης για «κόκκινα» δάνεια: Αυξήθηκαν κατά 50,36% οι επιτυχείς ρυθμίσεις τον Αύγουστο

Οι ρυθμίσεις του εξωδικαστικού μηχανισμού κινούνται πλέον σε επίπεδα ιστορικού υψηλού καθώς τον Αύγουστο του 2024 συνολικά καταγράφονται πλέον, 22.214 επιτυχείς ρυθμίσεις για αρχικ...

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση

Άλλη μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση παρουσίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να κλείσουν οι τρύπες του ...

Φόρτωση άρθρων...