Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΔ: Ανησυχία και ερωτηματικά για τα κρούσματα ελονοσίας

Ελλάδα

Ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά προκαλούν οι πληροφορίες ότι 12 δήμοι της χώρας βρίσκονται σε κατάσταση καραντίνας, λόγω ελονοσίας, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με το θέμα υπογραμμίζει πως «ήδη υπάρχουν αρνητικές επιπτώσεις στην αιμοδοσία».

Όπως αναφέρει η ΝΔ, ο αρμόδιος Υπουργός αποφεύγει να τοποθετηθεί ο ίδιος για το ζήτημα, την ώρα που ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει ζητήσει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, εγκαλώντας τον για αδυναμία έγκαιρης πρόληψης, καθώς και για σοβαρές δυσλειτουργίες.

Όπως τονίζει η ΝΔ, «με όλα αυτά διαμορφώνεται μια ζοφερή εικόνα για τη χώρα μας» και διερωτάται: «Υπάρχει Κυβέρνηση; Τι κάνει ο πρωθυπουργός;».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λάρισα: Νεκρός οδηγός φορτηγού μετά από τροχαίο - Εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου, στις αρχές της Λάρισας όταν ένας οδηγός φορτηγού βρέθηκε εγκλωβισμένος στην καμπίνα του οχήματός του, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που κατ...

Ελλάδα και Κύπρος στη "μαύρη" λίστα της Ρωσίας - Μπήκαν στον κατάλογο των χωρών με «καταστροφικές συμπεριφορές»

Τη λίστα της Ρωσίας με τις χώρες που επιβάλλουν «καταστροφικές συμπεριφορές αντίθετες με τις ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες», ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος...

Φόρτωση άρθρων...