Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο «στρατηγός» Καρανίκας, το "αρχηγείο" και το ταπεράκι κέικ (Photo)

Ελλάδα

Μια φωτογραφία του συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού Νίκου Καρανίκα κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτή τη φωτογραφία, που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φαίνεται ο Καρανίκας στο γραφείο του στη Βουλή να μιλάει στο τηλέφωνο και πάνω στο γραφείο έχει ένα τάπερ με κέικ και ένα χυμό.

Mάλιστα, όπως σχολιάζει καυστικά ο δημοσιογράφος: «Ο στρατηγικός σχεδιασμός του Τσίπρα σ´ όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Ο στρατηγός Καρανίκας στο γραφείο 023 στο φρουρούμενο ισόγειο της Βουλής συντονίζει συντροφιά μ´ ένα ταπεράκι κέικ και μια Amita τον πόλεμο κατά της… διαπλοκής. Παναγία μας help us!».

karanikas3

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα έγινε κυρίαρχη πολιτική δύναμη – Έχουν γίνει λάθη από τη μεριά Κασσελάκη

«Δεν έχει διαφορές καταγεγραμμένες στο χαρτί, σχεδόν με κανέναν ο Στέφανος Κασσελάκης. Τώρα ζούμε τα απόνερα ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος το 2023. Λέω ότι υπάρχει περιθώριο ν...

Παραμένει στα χέρια του Σαββίδη το OPEN

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη παραμένει το Open, μετά από ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι, όπου τα παζάρια και η φημολογία για αλλαγή ιδιοκτησίας στον τηλεοπτικό σταθμό είχαν την τιμητι...

Φόρτωση άρθρων...