Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Η Μέρκελ ψωνίζει μόνη για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι (φωτο)

Πλανήτης

Τι κι αν είναι η καγκελάριος της Γερμανίας; Η Άνγκελα Μέρκελ, εμφανίστηκε μόνη της στο Super Market, για να αγοράσει τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο της τραπέζι.

Το θέμα κατέγραψε η Bild και αν και δεν είναι σίγουρο πως πρόκειται για μια αυθόρμητη κίνηση και όχι για παράδειγμα ένα στημένο σόου για να ανεβάσει τα -πεσμένα- ποσοστά της δημοτικότητάς της, η εικόνα μοιάζει εντυπωσιακή.

Η καγκελάριος αγόρασε βούτυρο, πάπρικα, πατάτες και quark. Οι αγορές δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα εορταστικό, αλλά συνηθισμένες. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του σούπερ μάρκετ πάντως, η Μέρκελ έχει ψωνίσει μόνο φέτος, περίπου 30 φορές από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ.

merkel1_631_355

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 21 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1937: Εκδίδεται το μυθιστόρημα επικής φαντασίας του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν «Το Χόμπιτ» 1939: Ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Αρμάντ Καλινέσκου, δολοφονείται από μέλη της Σιδ...

Τουσκ σε Πολωνούς: Αν δείτε Γερμανούς στρατιώτες στην πόλη σας, μην πανικοβληθείτε

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας έστειλε χθες ένα μήνυμα στον λαό του: Μην πανικοβληθείτε αν δείτε γερμανικά στρατεύματα στην πόλη σας. Καθώς η Πολωνία παλεύει με τις καταστροφικές π...

Φόρτωση άρθρων...