Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ιστιοπλοΐα: Εξασφάλισαν μια θέση στο βάθρο των 470 οι Μάντης, Καγιαλής!

Πλανήτης

Μετά την χθεσινή ταλαιπωρία με τα τερτίπια του καιρού οι Μάντης, Καγιαλής είχαν εκπληκτική παρουσία στις σημερινές κούρσες (8η, 9η και 10η ιστιοδρομία) όπου κατέκτησε και τις τρεις φορές τη 2η θέση με αποτέλεσμα όχι απλά να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αλλά να διασφαλίσει και μια θέση στο βάθρο.

Το ελληνικό πλήρωμα ενώ απομένει πλέον η αυριανή medal race έχει διαφορά άνω των 20 πόντων από τη βάρκα που είναι στην 4η θέση και ότι κι αν συμβεί αύριο αυτή η διαφορά δεν καλύπτεται παρόλο που εκεί οι βαθμοί ποινής μετρούν διπλοί.

Έχοντας διασφαλίσει λοιπόν μίνιμουμ το χάλκινο οι Μάντης – Καγιαλής είναι ικανοί να βρεθούν ακόμη πιο ψηλά, αν και το πλήρωμα από την Κροατία είναι πολύ κοντά στο χρυσό κι όπως φαίνεται θα γίνει μάχη με τους Αυστραλούς για τη 2η θέση (αυτή τη στιγμή είναι κατά ένα βαθμό καλύτεροι)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραηλινή μονάδα κυβερνοπολέμου φέρεται να εμπλέκεται στις εκρήξεις στον Λίβανο

Η επίλεκτη μονάδα «8200» του Ισραήλ φέρεται να εμπλέκεται στις εκρήξεις στο Λίβανο. Μέχρι τώρα το Ισραήλ δεν έχει σχολιάσει την επιχείρηση που προκάλεσε έκρηξη χιλιάδων βομβητών με...

Παγκόσμια κυβερνοεπίθεση: Χάκαραν λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα - Θύμα και η Πυροσβεστική

Παγκόσμια κυβερνοεπίθεση φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκατοντάδες λογαριασμοί στο «X» σε όλη την υφήλιο, ανάμεσά τους και αυτός της ελληνικής Πυροσβεστικής, δέχθηκαν επίθεση...

Φόρτωση άρθρων...