Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Μεϊμαράκης: Να βοηθήσουμε όλοι τον Κυριάκο

Πολιτική

Μήνυμα προς τα κομματικά στελέχη της Ρόδου, αλλά με αποδέκτες άπαντες τους γαλάζιους ανά την Επικράτεια, να στηρίξουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε ο πρώην πρόεδρος της παράταξης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε, σε συνομιλητές του, πως μείζον είναι όλα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσουν μάχη κατά της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα ο "Βηματοδότης”, εστιάζοντας στην περιοδεία του πρώην προέδρου της ΝΔ στη Ρόδο.

"Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον Κυριάκο να σταθεί στα πόδια του. Θα πρέπει να τον ενισχύσουμε, να ενισχύσουμε και τις κομματικές οργανώσεις. Θα μείνουμε στη ΝΔ, να δώσουμε τη μάχη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε διάλογο που είχε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η περιθωριοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, το στοίχημα του ΠΑΣΟΚ για σοβαρή ηγεσία και η αδιέξοδη αντι - μητσοτακική σύμπραξη

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι έχουν γίνει "σαν τα πουλιά της κλώσας" και είναι μάταιη κάθε προσπάθεια για να δείξουν τα στελέχη του ότι μπορούν να συνεννοηθούν και ...

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Όσο αποκαλύπτεται ο ευτελισμός των 11 μηνών, τόσο περισσότεροι θα στοχοποιούνται

«Καρφιά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε μέσω ανάρτησή της του Χρήστος Σπίρτζης μετά τους ισχυρισμούς της Κατερίνας Νοτοπούλου για bullying. Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι μετά τ...

Φόρτωση άρθρων...