Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Drift με το πιο «τρελό» ηλεκτρικό Mustang (video)

H Ford Performance και ο Βον Γκίτιν Τζούνιορ δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό βίντεο στα Νησιά Φερόε με ένα σκληροπυρηνικό Ford Mustang Mach-E να κάνει ατελείωτο drift.

Αυτοκίνητο
Tags: mustang, drift

To πιο πρόσφατο πρότζεκτ της Ford Performance και του Βον Γκίτιν Τζούνιορ είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ και μάλιστα περιλαμβάνει το στοιχείο του εξηλεκτρισμού. Μαζί, ταξίδεψαν στα Νησιά Φερόε και μαζί τους είχαν ένα από τα πιο τρελά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το νέο Ford Mustang Mach-E 1400 και δημιούργησαν ένα μοναδικό βίντεο.

Μέσα σε αυτό θα εξερευνήσουμε το εκπληκτικό τοπίο που βρίσκεται σε όλο το αυτοδιοικούμενο αρχιπέλαγος του Βόρειου Ατλαντικού, που ήταν πρόθυμο να του δώσει άδεια για γύρισμα σε ορισμένους από τους εκπληκτικούς δρόμους του. Το βίντεο έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, με τον Γκίτιν να οδηγεί στο όριο το Mustang Mach-E 1400 σε μερικούς πανέμορφους ορεινούς δρόμους.

Η Ford αποκάλυψε το Mustang Mach-E 1400 στα μέσα του 2020 ως τεχνική επίδειξη για το τι είναι ικανά να πράξουν τα ηλεκτρικά οχήματα. Τροφοδοτείται από επτά ηλεκτροκινητήρες, τρεις εκ των οποίων είναι τοποθετημένοι στο εμπρός μέρος ενώ τέσσερις είναι τοποθετημένοι πίσω και συνδέονται με έναν μόνο άξονα μετάδοσης κίνησης.

Συνολικά, το ηλεκτρικό concept έχει απόδοση 1.400 ίππων. Μιας και το Mustang Mach-E 1400 δεν έχει δυνατό κινητήρα εσωτερικής καύσης όπως τα αυτοκίνητα drift του παρελθόντος, ο μόνος ήχος που παράγει είναι ένα δυνατό σφύριγμα από τους ηλεκτροκινητήρες και το τρίξιμο των ελαστικών του. H ενέργεια αποθηκεύεται σε μια μπαταρία 56,8 kW, που έχει κυψέλες θήκης νικελίου, μαγγανίου και κοβαλτίου που προσφέρουν επιπλέον απόδοση.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο του Ford Mustang Mach-E 1400 να κάνει ατελείωτο drift.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια πρεμιέρα του νέου smart #5

Σήμερα η smart αποκάλυψε με κάθε επισημότητα το ολοκαίνουριο smart #5 στις εκδόσεις Summit Edition και #5 Premium+ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε για την Παγκόσμια Παρου...

Κάτι ετοιμάζει η Audi

Η γερμανική εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο για τους φίλους του σκληρού off road. Και είναι ηλεκτρικό.

Φόρτωση άρθρων...