Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Τα πρώτα ευρήματα της αυτοψίας στο σημείο του δυστυχήματος του Μαυρίκου

Ελλάδα

Ίχνη διαρροής λαδιού κοντά στο σημείο όπου καταστράφηκε το τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου στην Αττική Οδό, αλλά και σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και διάφορα μικροαντικείμενα, εντόπισαν το πρωί οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας μετά από δυόμιση ώρες έρευνας.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας οι τεχνικοί σύμβουλοι επεξέτειναν την έρευνα σε πολύ μεγαλύτερο μήκος της οδού, σε 358 μέτρα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, η πόρτα του οδηγού είχε ανοίξει 8 με 10 πόντους.

Οι δύο εμπειρογνώμονες (Νίκος Διαμαντής και Γιώργος Ραυτογιάννης) ερεύνησαν όλο το κομμάτι της Αττικής Οδού και περισυνέλεξαν διάφορα ευρήματα, τα οποία θα εξεταστούν σε δικά τους εργαστήρια, αλλά και στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ μελέτησαν με πολλή προσοχή το τμήμα της τελευταίας διαδρομής του 42χρονου, προκειμένου να έχουν προσωπική άποψη και να την συγκρίνουν με τα βίντεο από τις κάμερες.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι θα έχουν μια συνολικότερη εικόνα μετά και από την εξέταση του αυτοκινήτου του 42χρονου εκδότη, την οποία θα κάνουν την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Φόρτωση άρθρων...