Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Γερμανία: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο - Νεκρός ένας γιατρός

Πλανήτης

Τη ζωή του έχασε ένας γιατρός της πανεπιστημιακής κλινικής Charité Benjamin Franklin στη συνοικία Στέγκλιτς του Βερολίνου, όταν ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο πυροβολώντας τον.

Στη συνέχεια, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Αρχικά η γερμανική εφημερίδα Bild είχε αναφέρει πως ο γιατρός πυροβολήθηκε θανάσιμα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα νεότερες πληροφορίες έκαναν λόγο για το σοβαρό τραυματισμό του.

Εντούτοις, η αστυνομία του Βερολίνου σε νεότερη ανακοίνωση δήλωσε πως ο γιατρός εξέπνευσε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που έδωσαν εντολή για την εκκένωση του κτιρίου.

Η γερμανική αστυνομία επισημαίνει πως δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική επίθεση, παρότι τα αίτια του περιστατικού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Λίγη ώρα μετά το φονικό επεισόδιο στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες που φέρονταν να απεικονίζουν το δράστη, αναφέροντας πως πρόκειται για εθνικιστή, εντούτοις τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα τις απέσυραν καθώς δεν υπήρχε επίσημη επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τον ένοπλο που άνοιξε πυρ στην πανεπιστημιακή κλινική.

Η κλινική Benjamin Franklin, όπως επισημαίνουν δημοσιεύματα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώην πράκτορας της CIA νάρκωνε και βίαζε γυναίκες - Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη

Πρώην πράκτορας της CIA, της κύριας υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, καταδικάστηκε χθες, Τετάρτη, σε κάθειρξη 30 ετών για τη νάρκωση και στη συνέχεια σεξουαλική κακοποίηση πολλών γυν...

Μυστήριο με τους ασυρμάτους που ανατινάχθηκαν στον Λίβανο: Δεν παράγονται «εδώ και 10 χρόνια»

Η χθεσινή ήταν η πιο θανατηφόρα ημέρα στο Λίβανο από τότε που ξεκίνησε ένας νέος γύρος συγκρούσεων μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ πριν από σχεδόν ένα χρόνο, υποκινούμενος από ...

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κατηγορείται για πολλαπλούς βιασμούς από πρώην εργαζόμενες στα Harrods

Για βιασμούς και για σεξουαλικές επιθέσεις κατηγορούν τον πρώην ιδιοκτήτη των Harrods Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, πρώην εργαζόμενες στο πολυτελές πολυκατάστημα του Λονδίνου. Πέντε γυναίκες...

Φόρτωση άρθρων...