Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Μιλάνο: Εκκενώθηκε σταθμός του μετρό έπειτα από εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου

Πλανήτης

Εκκενώθηκε ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Μιλάνο, έπειτα από αντικείμενο που βρέθηκε στο μετρό της Stazione Centrale και κρίθηκε ύποπτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα δρομολόγια των γραμμών M2 και M3 έχουν διακοπεί προσωρινά, ενώ στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις και ειδικοί πυροτεχνουργοί.

Στο μετρό έφτασαν 38 οχήματα της αστυνομίας, ενώ το ύποπτο αντικείμενο δεν είναι τσάντα, αλλά ξύλινο κουτί από το οποίο διακρίνονταν καλώδια, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενδέχεται να πρόκειται για υλικό για ηλεκτρολογική χρήση, ή να είναι ψεύτικος εκρηκτικός μηχανισμός.

Οι επιβάτες κλήθηκαν να απομακρυνθούν από το σημείο και ο σταθμός εκκενώθηκε με ηρεμία όπως επισήμαναν οι καραμπινιέροι.

Η Καρμέλα Ρότζα από το δήμο του Μιλάνου εξήγησε στον ιταλικό Τύπο πως κλήθηκαν οι ειδικοί πυροτεχνουργοί όχι για να προκληθεί αγωνία στους πολίτες, αλλά για να ακολουθηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται ώστε να διαπιστωθεί τι είναι το ύποπτο αντικείμενο.

Η Ρότζα εξέφρασε την ελπίδα να πρόκειται για αντικείμενο που κάποιος πολίτης ξέχασε στο σταθμό του μετρό, επισημαίνοντας πως θα πρόκειται για το τέταρτο περιστατικό καθώς «με τις διακοπές ο κόσμος μερικές φορές ξεχνάει δέματα στους χώρους αναχωρήσεων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κατηγορείται για πολλαπλούς βιασμούς από πρώην εργαζόμενες στα Harrods

Για βιασμούς και για σεξουαλικές επιθέσεις κατηγορούν τον πρώην ιδιοκτήτη των Harrods Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, πρώην εργαζόμενες στο πολυτελές πολυκατάστημα του Λονδίνου. Πέντε γυναίκες...

Φόρτωση άρθρων...