Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Nόμιμα στην Τουρκία με τη γυναίκα και τα παιδιά του είχε μπει ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης

Πλανήτης

Με την οικογένειά του έφτασε στην Τουρκία πριν από δυο μήνες ο δράστης του πολύνεκρου μακελειού στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο τρομοκράτης πέρασε νόμιμα τα σύνορα με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά και στη συνέχεια εγκαταστάθηκαν στην Κόνια της Κεντρικής Τουρκίας ώστε να μην κινήσει υποψίες. Μάλιστα η οικογένεια του φερόμενου ως δράστη είναι μεταξύ των προσαχθέντων.

Ο άνδρας που πιθανότατα είναι γύρω στα 25 από το Καζακστάν ή το Ουζμπεκιστάν, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν βρίσκεται ακόμη όχι στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ακόμη και στην Τουρκία.

Εν τω μεταξύ το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μακελάρη συνεχίζεται σε όλη την Κωνσταντινούπολη, αλλά και την Προύσα. Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκαν επιχειρήσεις σε διάφορα σημεία της Πόλης από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας και ύστερα από καταγγελίες πολιτών ότι είδαν τον δράστη.

Η μεγαλύτερη από τις επιχειρήσεις έγινε στο Ζεϊτίνμπουρνου σε διάφορα σπίτια που διαμένουν πρόσφυγες και άλλοι προσκείμενοι στην οργάνωση ISIS. Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν και ελικόπτερα της αστυνομίας. Έγιναν προσαγωγές ατόμων με τα οποία είχε έλθει σε επαφή ο δολοφόνος του Ορτάκιοϊ.

Ψύχραιμος έψαχνε ταξί μετά το αιματοκύλισμα
Στο μεταξύ νέο βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα που δείχνει τον δράστη του μακελειού να ψάχνει να βρει ταξί, προκειμένου να απομακρυνθεί από τον τόπο της επίθεσης. Το βίντεο - σοκ έδωσε στο φως της δημοσιότητας το τουρκικό Haberturk.

Σε αυτό μάλιστα φαίνεται να μπαίνει σε ένα ταξί που βρίσκει, όμως βγαίνει μετά από λίγο και συνεχίζει το ψάξιμο.Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δείχνει απόλυτα ψύχραιμος, χωρίς να βιάζεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Πούτιν τοποθέτησε Ελλάδα και Κύπρο στον κατάλογο των χωρών με «καταστροφικές συμπεριφορές»

Στη λίστα με τις χώρες που επιβάλλουν «καταστροφικές συμπεριφορές αντίθετες με τις ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες», ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος, έδωσε στ...

Φόρτωση άρθρων...