Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Διαπόμπευσαν Τούρκους στρατιώτες που ήθελαν να συλλάβουν τον Ερντογάν (βίντεο)

Πλανήτης

Συνολικά έντεκα στρατιώτες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να συλλάβουν ή να σκοτώσουν τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο πλαίσιο της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές.

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα αρχικά συνελήφθησαν εννέα άνδρες λίγες ημέρες έπειτα από την απόπειρα ανατροπής του Ερντογάν, ανάμεσα στους οποίους και ο διοικητής Σουκρού Σεϊμέν, ο οποίος λέγεται ότι ήταν επικεφαλής των στρατιωτών. Μία ημέρα αργότερα, συνελήφθησαν δύο ακόμα στρατιώτες.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την τουρκική εφημερίδα Hurriyet οι συλληφθέντες απεικονίζονται να μεταφέρονται με χειροπέδες από άνδρες της χωροφυλακής, ενώ σε άλλες εικόνες φαίνονται οι συλληφθέντες με μώλωπες και αίμα στο πρόσωπο, αλλά και καθισμένοι στο δάπεδο σε δωμάτιο.

Την ίδια στιγμή, σε άλλα στιγμιότυπα καταγράφονται πολίτες με τουρκικές σημαίες να παρακολουθούν τη μεταφορά των συλληφθέντων, ενώ σε βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα ακούγονται να φωνάζουν συνθήματα εναντίον τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τον Λίβανο λίγο πριν την ομιλία του Νασράλα (Videos&Photos)

Τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο ξεκίνησε το Ισραήλ λίγη ώρα πριν από την ομιλία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πλήττει στόχους της Χεζμπ...

Φόρτωση άρθρων...