Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Επιασαν ύποπτους τρομοκράτες μέσα σε τρένο στη Γαλλία!

Πλανήτης

Δύο άτομα τα οποία θεωρούνταν ύποπτα για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής από πάνοπλους αστυνομικούς, μέσα σε τρένο στην Τουλόν της Γαλλίας.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο πρακτορείο Reuters είπε ότι έγινε έρευνα στην υπερταχεία αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Νίκαια προς το Παρίσι, έπειτα από την οποία οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των υπόπτων.

«Μέσα στο τρένο επέβαιναν δύο άτομα που σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση και τα οποία απομακρύνθηκαν από αστυνομικούς». Αυτή ήταν η ανακοίνωση που σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα έγινε στους επιβάτες του τρένου, μόλις ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λίβανος: Τι δείχνει το εντυπωσιακό εξ αποστάσεως χτύπημα του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ

Αυτό που συνέβη στον Λίβανο με την έκρηξη χιλιάδων βομβητών και ασυρμάτων στα χέρια και στις... τσέπες μελών της Χεζμπολάχ, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο και σίγουρα δεν μπορεί να ...

Μυστήριο με τους ασυρμάτους που ανατινάχθηκαν στον Λίβανο: Δεν παράγονται «εδώ και 10 χρόνια»

Η χθεσινή ήταν η πιο θανατηφόρα ημέρα στο Λίβανο από τότε που ξεκίνησε ένας νέος γύρος συγκρούσεων μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ πριν από σχεδόν ένα χρόνο, υποκινούμενος από ...

Φόρτωση άρθρων...