Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ: Σέρνουν τη σορό Ρώσου πιλότου μετά την κατάρριψη του ελικοπτέρου

Πλανήτης

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που δημοσιεύθηκαν μετά την κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου τύπου Μi-8 στη Συρία, οι οποίες απεικονίζουν άνδρας να σέρνουν στο έδαφος τη σορό ενός άνδρα.

Όπως αναφέρει επίσημα το υπουργείο Αμύνης της Ρωσίας το ελικόπτερο κατερρίφθη με τρία μέλη πληρώματος και δύο αξιωματικοί που συμμετείχαν στην παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στο Χαλέπι και κατευθύνονταν στην αεροπορική βάση Χμεϊμίμ.

«Εκείνοι που επέβαιναν στο ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Αμύνης, πέθαναν ηρωικά γιατί επιχειρούσαν να στρέψουν το ελικόπτερο ώστε να ελαχιστοποιήσουν θύματα στο έδαφος», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πέσκοφ, εκφράζοντας τη θλίψη του για το θάνατο των επιβαινόντων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τον Λίβανο λίγο πριν την ομιλία του Νασράλα (Videos&Photos)

Τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο ξεκίνησε το Ισραήλ λίγη ώρα πριν από την ομιλία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πλήττει στόχους της Χεζμπ...

Πρώην πράκτορας της CIA νάρκωνε και βίαζε γυναίκες - Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη

Πρώην πράκτορας της CIA, της κύριας υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, καταδικάστηκε χθες, Τετάρτη, σε κάθειρξη 30 ετών για τη νάρκωση και στη συνέχεια σεξουαλική κακοποίηση πολλών γυν...

Φόρτωση άρθρων...