Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Προβάδισμα πέντε μονάδων δίνει νέα δημοσκόπηση στην Κλίντον

Πολιτική

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον εμφανίζεται να έχει προβάδισμα πέντε μονάδων έναντι του αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ, με 48% έναντι 43%, στην τελευταία δημοσκόπηση της Washington Post και του τηλεοπτικού δικτύου ABC η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της Post και του ABC, που είχε δημοσιευθεί την Παρασκευή, η Κλίντον προηγούνταν του Τραμπ με 47% έναντι 44%.

Παράλληλα η Κλίντον εμφανίζεται να έχει το πλεονέκτημα της θετικής υποστήριξης, σημειώνει η δημοσκόπηση. Το 55% όσων την ψηφίζουν απάντησε ότι υποστηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών, ενώ μόνο το 43% είπε το ίδιο για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του Τραμπ εξηγούν ότι «κυρίως αντιτίθενται στην Κλίντον».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τεμπονέρας: Να μην γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας – Άμεσα διάλογος των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων

«Μην γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας. Στον διάλογο χωράνε όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται στον προοδευτικό χώρο, αλλά δεν έχει σημασία πώς αυτοπροσδιορίζεσαι. Σημασία έχει πώς τοποθ...

Σαν σήμερα - 20 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 1519: Ο Μαγγελάνος αποπλέει από την περιοχή του Κάντιθ στην Ισπανία με 270 άνδρες, με σκοπό να κάνει τον περίπλου της γης 1946: Πραγματοποιείται το πρώτο κινηματογρα...

Φόρτωση άρθρων...