Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

«Έπεσε» στο Μπακού ο ΠΑΟΚ

Πλανήτης

Την πρώτη ήττα στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε ο ΠΑΟΚ, που έχασε 0-2 στο Αζερμπαϊτζάν από την Καραμπάγκ.

H Καραμπάγκ πίεσε αρκετά τον ΠΑΟΚ στο πρώτο εικοσάλεπτο και είχε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Η πρώτη στο 10΄, όταν ο Μουαρέμ κινήθηκε πίσω από την άμυνα του «Δικέφαλου» και βρέθηκε απέναντι στον Γλύκο, αλλά το τελείωμά του ήταν άστοχο και η δεύτερη στο 18΄, όταν το εν κινήσει σουτ του Εντλόβου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του διεθνή τερματοφύλακα.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς ισορρόπησαν στη συνέχεια και αφού στο 23΄ ο Σέχιτς απέκρουσε το ανάποδο ψαλίδι του Σάχοφ, ενώ στο 40΄ το σουτ του Τζάλμα Κάμπος πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε όμως να έχει προβλήματα στη μεσαία γραμμή και στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και «τιμωρήθηκαν» στο 56΄: ο Μάτος δεν τραβήχτηκε για το οφσάιντ στην πάσα του Μεντβέντεφ και ο Κιντάνα πλάσαρε τον Γλύκο ανοίγοντας το σκορ.

Οι κινήσεις του Ίβιτς σε επίπεδο τακτικής και αλλαγών δεν απέδωσαν, ο ΠΑΟΚ δεν βελτίωσε την απόδοσή του και μοιραία δέχθηκε το 2-0 στο 87΄ από τον Αμιργκουλίγεφ, έχασε τους τρεις βαθμούς και έβαλε την αντίπαλό του στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τον Λίβανο λίγο πριν την ομιλία του Νασράλα (Videos&Photos)

Τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο ξεκίνησε το Ισραήλ λίγη ώρα πριν από την ομιλία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα. Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πλήττει στόχους της Χεζμπ...

Τουσκ σε Πολωνούς: Αν δείτε Γερμανούς στρατιώτες στην πόλη σας, μην πανικοβληθείτε

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας έστειλε χθες ένα μήνυμα στον λαό του: Μην πανικοβληθείτε αν δείτε γερμανικά στρατεύματα στην πόλη σας. Καθώς η Πολωνία παλεύει με τις καταστροφικές π...

Φόρτωση άρθρων...